Wil je jouw camping aanmelden voor de Open Camping Dag 2024? Schrijf je dan hier in
logo open camping dag

Nieuws

over de open camping dag

Open Camping Dag wat kan je verwachten


Wat is er te doen op de Open Camping Dag-campings?

Wat kan je verwachten als je langs gaat bij één van de Open Camping Dag campings? Wij vroegen de bijna 400 campings die zich hebben aangemeld wat ze precies gaan doen op zaterdag 1 april 2023. Hier vind je een paar voorbeelden!

Open Camping Dag 2023 deelnemende campings op kaartje


6 redenen om de Open Camping Dag 2023 te bezoeken

Op zaterdag 1 april 2023 is het tijd voor de Open Camping Dag 2023! De Open Camping Dag is een landelijke dag waarbij campings in heel Nederland kampeerders verwelkomen om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op de camping. Mocht je nog niet overtuigd zijn om er op uit te gaan op zaterdag 1 april? Dan vind je hier zes hele goed reden om de Open Camping Dag 2023 te bezoeken.

1 April 2023: KIJKEN OP DE CAMPING

Vrijblijvend rondkijken op campings in Nederland. Dat kan op zaterdag 1 april 2023 tijdens de tweede Nationale Open Camping Dag. Er doen al ruim 300 campings mee, van heel groot tot minicamping. Kampeerplatform I Love Kamperen organiseert deze dag samen met partners uit de kampeerbranche.

Alles over de Open Camping Dag

Alles over de Open Camping Dag

Staat de Open Camping Dag al in je agenda? Als je van kamperen houdt, dan is dit niet te missen. Op zaterdag 1 april 2023 stellen campings in Nederland hun deuren open voor enthousiaste kampeerders tijdens de Open Camping Dag! Zodat jij alvast een kijkje kunt nemen op een leuke camping of gewoon een leuk dagje uit kunt om alvast in de kampeerstemming te komen.

Kamperen in eigen land blijft populair

Aanstaande zaterdag 2 april 2022 openen bijna 300 campings in Nederland hun deuren tijdens de Nationale Open Camping Dag. Kampeerders kunnen de campings vrijblijvend bezoeken om alvast een fijne plek te vinden voor de vakantie, de campingeigenaren te spreken en de sfeer te proeven. Er worden ruim 3000 bezoekers verwacht door het hele land. ‘Kamperen in eigen land blijft ook dit jaar populair.’ aldus Karin Horstman van kampeerplatform I love kamperen.

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 6 april 2024 vrijblijvend rondkijken op campings in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: