Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag

samen is leuker

Onze Partners

De Open Camping Dag werkt samen met partners in de kampeerbranche om de landelijke evenement tot een succesvolle en feestelijke campingdag met impact te maken! Deze bedrijven doen mee:

Hoofd Partners

I Love Kamperen is een kampeerplatform met een inspirerend kampeerblog en een webshop met de leukste kampeer-gadgets. Daarnaast is I Love Kamperen de bedenker van de Open Camping Dag!

Met meer dan 2000 aangesloten kleinschalige campings in Nederland en Europa is SVR hét startpunt voor kamperen bij de boer.

 

 

KCI is de Nederlandse vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie: de branchevereniging van fabrikanten, leveranciers en importeurs van caravans, campers, vouwwagens, tenten en accessoires. KCI is ook de drijvende kracht achter Camp-to-Go.

Op anwbcamping.nl vind je informatie over meer dan 8.700 Europese campings. Natuurlijk is ANWB ook je beste vriend onderweg naar je vakantiebestemming.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is de grootste kampeerbeurs van Nederland. De KCJ 2024 vindt plaats van 2 t/m 6 oktober 2024 in Utrecht. 

Aveco Verzekeringen is specialist in camper- en caravanverzekeringen. Wij bieden caravan- & camperbezitters rust, zekerheid en optimaal vakantieplezier door verzekeringen aan te bieden met de beste voorwaarden en service.

HISWA-RECRON is de Nederlandse ondernemersvereniging voor watersportbedrijven en recreatiebedrijven. De belangen van deze bedrijven worden behartigd op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Partners

Media Partners

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: