Vlaggetjes camping feest

Over de Open camping dag

"We verklaren het kampeerseizoen officieel voor geopend!"

Op zaterdag 6 april 2024 stellen de campings in Nederland hun deuren open voor enthousiaste kampeerders tijdens de I Love Kamperen Open Camping Dag

In 2022 organiseerden we de Open Camping Dag voor het eerst. We vonden het de hoogste tijd voor een landelijke open dag vol kampeerinspiratie – hoezo bestond zoiets nog niet?! In 2023 was het wederom een geslaagde (wel natte!) dag, En inmiddels staat de derde editie op het programma!
Op
6 april 2024 zetten honderden campings hun deuren open voor publiek. Door vrijblijvend rond te mogen kijken op die campings, kunnen nog veel meer mensen enthousiast raken over kamperen. Want kamperen is het leukste wat er is en Nederland is een fantastisch kampeerland. Er zit er altijd wel een mooi plekje voor je bij! 

Meld je nu aan als bezoeker van de OPEN CAMPING DAG EN we houden je op de hoogte!

Naam

Waarom een open campingdag?

Nieuwe campings ontdekken

Kampeer je normaal gesproken altijd op een giga camping en ben je wel toe aan een beetje rust, of juist andersom? Kies een paar campings uit die je aanspreken, plan een leuke route en ga kijken!

De omgeving verkennen

Nederland is een geweldig kampeerland. Twijfel je nog? Maak er dan gewoon een dagje uit van en verken alvast de omgeving. Er waren zelfs deelnemende campings in Denemarken, Duitsland en Frankrijk. 

Tijd voor vakantievoorpret!

Kies het leukste plekje, maak alvast plannen voor dagtrips en restaurantjes die bezocht moeten worden. De voorpret is onderdeel van je vakantie! En dat is precies waar de Open Camping Dag voor bedoeld is!

Kamperen
kun je leren

Ben je benieuwd of kamperen iets voor jou is? Kies dan eens één of twee leuke campings uit, neem een kijkje en stel je vragen aan de beheerder.

Over de open Camping dag

Over i love kamperen

"Als jij zin krijgt om te kamperen, dan is onze
missie geslaagd!"

Ken je dat gevoel van: ‘ik was éven weg maar het lijkt wel of ik drie weken vakantie had?’ Dat hebben wij met kamperen!
Kamperen is naar buiten, even weg, met elkaar. Mooie herinneringen aan de tent opzetten, spelen in het bos of het ijsje bij zonsondergang. Niet alleen die drie weken in de zomervakantie, maar ook lekker vaak een weekendje weg in ons mooie land. 

Wij – Karin & Laura van I Love Kamperen – hopen dat jij door ons kampeerblog en Open Camping Dag zin krijgt om te gaan kamperen; dan is onze missie geslaagd!

Logo Karin Laura