Doe gratis mee!

Meld jouw camping aan!

De Open Camping Dag is een landelijke dag waarop zoveel mogelijk campings hun deuren openen voor publiek. Zo kunnen kampeerders een kijkje nemen op de campings van hun keuze, maar kunnen ook mensen die nog nooit hebben gekampeerd, toch eens kijken of een vakantie op een camping iets voor hen is!

Jij als campingeigenaar kan op deze manier in contact komen met de kampeerders, de camping promoten en het seizoen vol goede zin en enthousiaste kampeerders starten. 

Wij zouden het heel leuk vinden als jouw camping zich aansluit bij deze ILK Open Camping Dag.

Deze dag vindt plaats op zaterdag 6 april 2024. Tussen 10:00 en 17:00 uur kunnen de bezoekers langskomen op de camping.

goed om te weten

Deelname is gratis

Deelname aan deze open dag is gratis (voor zowel de kampeerders, als de campings). Het enige dat je hoeft te doen is je camping open stellen en toekomstige kampeerders ontvangen. Uiteraard mag je alles uit de kast trekken; gratis koffie voor de bezoekers, slingers, muziek, iets voor de kinderen. Maar dat is helemaal aan jou. Doe wat past bij de sfeer van jouw camping!

Promotie

I love kamperen doet samen met al haar partners veel promotie voor dit landelijke event, maar het is natuurlijk heel slim als je op jouw kanalen (Facebook, Instagram, je website) ook over de Open Camping Dag vertelt. Zo lukt het ons samen om zo veel mogelijk bezoekers te genereren. 
Indien je een camping aanmeldt voor de ILK Open Camping Dag, krijg je van ons natuurlijk nog allerlei tips & tricks voor een succesvolle Open Camping Dag.

Wat houdt aanmelding in?

NB: aanmelden kan tot en met uiterlijk 31 maart 2024.

waarom een Open Camping Dag?

Wij zijn Karin en Laura van I Love Kamperen en onze missie om zo veel mogelijk mensen zin te laten krijgen in kamperen. Daarom deze dag:

partners van de open camping dag: