Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Open Camping Dag - camper

Doe gratis mee!

Meld jouw camping aan!

De Open Camping Dag is een landelijke dag waarop zoveel mogelijk campings hun deuren openen voor publiek. Zo kunnen kampeerders een kijkje nemen op de campings van hun keuze, maar kunnen ook mensen die nog nooit hebben gekampeerd, toch eens kijken of een vakantie op een camping iets voor hen is!

Jij als campingeigenaar kan op deze manier in contact komen met de kampeerders, de camping promoten en het seizoen vol goede zin en enthousiaste kampeerders starten. 

Sluit je aan bij Open Camping Dag 2025

Deze dag vindt plaats op zaterdag 5 april 2025. Tussen 10:00 en 17:00 uur kunnen de bezoekers langskomen op de camping.

goed om te weten

Deelname is gratis

Deelname aan deze open dag is gratis (voor zowel de kampeerders, als de campings). Het enige dat je hoeft te doen is je camping open stellen op een feestelijke manier en toekomstige kampeerders ontvangen. Uiteraard mag je alles uit de kast trekken; een gratis versnapering voor de bezoekers, slingers, muziek, iets voor de kinderen. Wat precies, dat is helemaal aan jou. Op jouw persoonlijke campingpagina wordt vermeldt wat je organiseert tijdens de Open Camping Dag.

Promotie

Stichting Open Camping Dag doet samen met al haar partners veel promotie voor dit landelijke event, maar het is natuurlijk heel slim als je op jouw kanalen (Facebook, Instagram, je website, de plaatselijke VVV, supermarkt of lokale krant) ook over de Open Camping Dag vertelt. Zo lukt het ons samen om zo veel mogelijk bezoekers te genereren. 

Indien je een camping aanmeldt voor de Open Camping Dag, krijg je ook toegang tot ons digitale promotiepakket. En via onze mailinglist krijg je tips & tricks voor een succesvolle Open Camping Dag. 

Wat houdt aanmelding in?

NB: aanmelden kan tot en met uiterlijk 3 april 2025.

waarom een Open Camping Dag?

Wij zijn Karin, Laura en Raoul van Stichting Open Camping Dag en onze missie om zo veel mogelijk mensen zin te laten krijgen in kamperen. Daarom deze dag:

Open camping Dag - camper
Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: