Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag

Fien & Teun fans genieten extra op de Open Camping Dag!

Ben je van plan om in 2024 te gaan kamperen met de kinderen? Wat dacht je dan van een vakantie op een speciale Fien & Teun camping? Dat zijn campings die door SVR uitverkoren zijn om deze titel te dragen – juist omdat ze zo enorm kindvriendelijk zijn. Maak kennis met deze fijne campings tijdens de Open Camping Dag op 6 april 2024!

Fien & Teun campings

Op de Fien & Teun campings van SVR spelen de twee boerenkindjes een speciale rol. Je ziet ze steeds verschijnen tijdens de vakantie:

  • de kinderen krijgen een Fien & Teun welkomstpakketje
  • er is een avonturenboekje met allemaal leuke natuuropdrachten
  • er is een boerenspeurtocht over de camping – leuk om als gezin te doen
  • er is een enorme ansichtkaart waarmee kinderen als Fien of Teun op de foto kunnen
  • de kinderen kunnen een speciaal boerendiploma verdienen!

Is elke Fien & Teun camping dan hetzelfde? Zéker niet! Het zijn verder totaal verschillende campings met elk hun eigen karakter, faciliteiten en activiteiten.

Fien & Teun gaan kamperen - Open Camping Dag

Komen Fien & Teun ook langs?

Heel af en toe komen Fien & Teun ook langs op de uitverkoren campings. Dat is niet elke week, dus het is niet gezegd dat jouw kinderen ze tijdens jullie vakantie ook persoonlijk gaan ontmoeten. Laat dat daarom gewoon een verrassing zijn – zodat de kinderen niet teleurgesteld zijn als ze hun boerenhelden niet in levenden lijve zien op de camping.

Open Camping Dag 2024

Sfeer proeven tijdens Open Camping Dag

Op 6 april 2024 is het weer Open Camping Dag in Nederland. Dan zetten talloze campings en kampeerbedrijven hun deuren wagenwijd open om jou te verwelkomen. 

Zo openen campings, kampeerbedrijven en natuurlijk kampeerders samen het kampeerseizoen van 2024, de start van een seizoen vol campingplezier.

Bij de deelnemende campings vind je natuurlijk ook heel wat Fien & Teun campings. Dus overweeg jij een vakantie met Fien & Teun? Ga sfeer proeven op deze speciale kindvriendelijke campings! 

Meld je aan en maak kans op leuke kampeerprijzen!

Ga jij tijdens de Open Camping Dag een kijkje nemen op één of meer van die heerlijke Fien & Teun (en/of andere) campings? Laat het ons weten – dan maak je namelijk kans op superleuke kampeerprijzen… van campingstoelen tot zelfs een gratis vakantie… wie weet heb je mazzel? Meld je meteen aan, je doet automatisch mee met jouw e-mailadres. Je krijgt van ons bericht als je één van de prachtprijzen gewonnen hebt!

JA, IK GA CAMPINGS BEZOEKEN OP DE OPEN CAMPING DAG!

Naam

Deze Fien & Teun campings doen mee!

Bijna alle Fien & Teun campings ontvangen jouw gezin graag op de Open Camping Dag, zodat je gezellig kunt komen kennismaken en sfeer proeven:

 
Heel veel plezier op de Fien & Teun camping(s) van jouw keuze!
Camping Nieuw Romalo - Gelderland - Open Camping Dag
Camping Nieuw Romalo
Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: