Open Camping Dag 2024

Naast campings nodigen we dit jaar ook kampeerwinkels en dealers van harte uit! 

doe mee met de open camping dag!

Deelname voor kampeerwinkels en dealers

De Open Camping Dag is het feestelijke begin van het kampeerseizoen. Samen met kampeerders, campings, winkels en dealers en andere kampeerbedrijven willen we het kamperen in Nederland vieren. Dat doen we door de poorten van campings te openen, maar óók door feestelijke deelname van winkels en caravan- camper en vouwwagen bedrijven!

Meld je gratis aan, bedenk interessante acties om kampeerders naar jouw winkel te bewegen en help ons om het grootste kampeerfeest van Nederland te vieren!

 

partners van de open camping dag:

deelname winkels en dealers

Basisdeelname is helemaal gratis. Dit is inclusief:

Wil je meer zichtbaarheid? We hebben premiumpakketten waarmee je meer bereikt én de stichting Open Camping Dag steunt. Daar vertellen we je na je aanmelding graag meer over. 

open camping dag winkels

waarom meedoen?

Ontvang nieuwe klanten

Doe mee en open het seizoen feestelijk. Bedenk acties om kampeerders te trekken en profiteer van brede zichtbaarheid in een commercieel interessante periode.

Lift mee met het bereik

Bedenk samen met de merken goede acties en lift mee op de bekendheid en het bereik van dit evenement. We bereiken tienduizenden kampeerders in de weken voor het evenement en hebben een stevig communicatieplan.

Samen met de kampeerbranche

De Open Camping Dag is een non-profit evenement en bedoeld om aan Nederland te laten zien hoe leuk kamperen is. Doe mee en steun het initiatief! 

over de open camping dag

In 2024 organiseren we de derde editie van de Open Camping Dag. Het evenement is bedoeld om het kampeerseizoen branchebreed feestelijk te openen. We zien kamperen als een belangrijk onderdeel van ons cultureel erfgoed waar miljoenen Nederlanders jaarlijks veel plezier aan beleven. Deze nationale hobby verdient het om behouden en gevierd te worden, voor huidige én nieuwe kampeerders. Stichting Open Camping Dag heeft geen winstoogmerk.