Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Noord-Brabant
Bakel

Linders Kampeerauto’s

Dit kampeerbedrijf heet je welkom

Linders Kampeerauto’s is al sinds eind jaren ’80 actief in de kampeerautobranche en is een van de weinige bedrijven welke vanaf het moment van oprichting zich al specialiseerde in uitsluitend kampeerauto’s. Zodoende hebben wij veel ervaring op kunnen doen bij zowel de allernieuwste als oudere modellen.

Heden zijn wij uitgegroeid tot een full-service kampeerautobedrijf met dealerschap van KNAUS en CARTHAGO. Daardoor kunnen wij onze klanten een goede mix aanbieden van kampeerauto’s in alle typen en klassen.

Door ons bedrijfsprofiel kleinschalig en bereikbaar te houden bent u als klant bij ons geen nummer. Tevens zijn wij BOVAG-erkend. U treft ons in het Brabantse Bakel.

Soort kampeerbedrijf

  • Dealer

Soort kampeerbedrijf

  • Campers
  • Knaus - Tabbert - Weinsberg - T@B dealer

Te doen op de Open Camping Dag

- Ontdek de nieuwste 2024 modellen in onze showroom, waaronder de unieke Knaus Tourer CUV & nieuwe Carthago C-Tourer I 145 RB LE Superior
- Diverse acties op nieuwe campers uit voorraad (van GRATIS airconditioning tot GRATIS hydraulisch levelsysteem!)
- Tot wel 10% korting op huurweken van onze splinternieuwe huurcampers (alle voorzien van automaat & complete inboedel!)

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: