Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Zuid-Holland
Nieuwerkerk aan den IJssel

Klein caravans

Dit kampeerbedrijf heet je welkom

Bent u op zoek naar een nieuwe Dethleffs, Fendt, Sterckeman caravan of wellicht een prachtige BOVAG occasion caravan? Heeft u specifieke wensen en verlangens voor uw ultieme kampeerervaring?

Zoek niet verder, want bij Klein Caravans bent u aan het juiste adres. Ons toegewijde ‘KLEIN‘ team staat voor u klaar en neemt de tijd om uw caravanervaring te personaliseren naar uw wensen.

Wanneer u bij ons koopt, bent u niet slechts eigenaar van een caravan, maar van UW caravan. Daarnaast bieden wij deskundig advies bij de aanschaf van accessoires zoals movers, airco’s, schotels en meer.

Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek, waar Sander en Henk u graag te woord staan.
Neem een kijkje in onze uitgebreide kampeershop in samenwerking met Berger-camping NL. Ruim 650m² kampeeraccessoires voor beginnende en professionele kampeerders!

Adres

Maalderij 2
2913 LZ Nieuwerkerk aan den IJssel

Soort kampeerbedrijf

  • Dealer
  • Kampeerwinkel

Soort kampeerbedrijf

  • Caravans
  • Kampeerproducten

Te doen op de Open Camping Dag

Tijdens de open camping dag bieden wij u diverse mooie aanbiedingen in onze kampeershop, accessoires zoals movers, Cassetteluifels, airco`s, enz.. Tevens vindt u ook scherpe aanbiedingen in onze showroom op de nieuwe caravans van Dethleffs, Fendt en Sterckeman.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: