Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Noord-Holland
Zwaag

Karsten Travelstore

Dit kampeerbedrijf heet je welkom

Exact 50 jaar terug zwaaiden de deuren open van wat tegenwoordig bekend staat als hét kampeerwalhalla van West-Friesland: de Karsten Travelstore.

Een snoepwinkel van ruim 10.000 m2 waar kampeerders hun hart op kunnen halen. Zodra je de winkel binnenwandelt waan je jezelf op de camping, langs de sfeervol ingerichte Karsten Tenten in alle kleuren, grootten en maten. Wat volgt is een prachtige afdeling kampeeraccessoires, met een uitgebreide afdeling slapen, meubilair, koelen en koken.

Even bijkomen op het terras met een gratis kopje koffie naar keuze, en dan door naar de 1e etage. Daar vind je niet alleen de grote collectie wandelschoenen, maar ook de vouwwagens, caravanluifels, familietenten van overige bekende merken, bijzettenten én voortenten. Je kijkt je ogen uit!

In een notendop:
- Familietenten
- Kampeeraccessoires
- Vouwwagens
- Voortenten
- Caravanluifels
- Bijzettenten
- Wandelschoenen
- Outdoor fashion

Soort kampeerbedrijf

  • Dealer
  • Kampeerwinkel

Soort kampeerbedrijf

  • Vouwwagens
  • Tenten
  • Kampeerproducten

Te doen op de Open Camping Dag

Karsten bestaat dit jaar 50 jaar! En dat wordt gevierd: Alléén op de Open Camping-dag maken alle betalende klanten kans op een kadobon van € 50.- Te besteden in zowel de winkel als online.

Tot de 6e!

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: