Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Flevoland
Almere

Cannenburg Caravans en Campers

Dit kampeerbedrijf heet je welkom

Bij ons kun je terecht voor een uitgebreide selectie aan nieuwe Hobby, Fendt en Caravelair caravans en nieuwe Hobby campers. Daarnaast hebben wij een groot aanbod mooie en scherp geprijsde occasion caravans en campers van alle merken.

Ook voor een BOVAG onderhoudsbeurt, reparatie en schadeherstel ben je bij Cannenburg aan het juiste adres!

Tijdens een bezoek aan onze showroom tref je diverse voortenten en luifels aan van de merken: Unico, Isabella, Ventura en Doréma. Daarnaast verkopen wij in onze uitgebreide kampeerwinkel: gasflessen, technische onderdelen, campingtafels en stoelen, en kun je terecht voor diverse kampeerbenodigdheden. Denk hierbij aan: haringen, rubbers, jerrycans, toiletvloeistoffen, schoonmaakproducten en andere accessoires.

Soort kampeerbedrijf

  • Dealer
  • Kampeerwinkel

Soort kampeerbedrijf

  • Caravans
  • Campers
  • Kampeerproducten

Te doen op de Open Camping Dag

Tijdens de Open Camping Dag zorgen wij voor waanzinnige acties en extra voordelig shoppen. Zo krijg je bij ons een gratis accu upgrade bij aanschaf van een Enduro EM505FL Mover systeem t.w.v. €200,- . €100,- voordeel op aanschaf van een Doréma Mistral. En zijn verschillende productgroepen binnen ons assortiment alleen op 6 april extra voordelig. Je krijgt 15% korting op het gehele assortiment van Barebones. Op de Mestic waterkoker MWC-100 krijg je €40,- en nog véél meer! Zolang de voorraad strek

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: