Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag

Speciale aanbiedingen bij dealers van KNAUS, Weinsberg, Tabbert en T@B!

De Open Camping Dag op 6 april 2024 is dé landelijke seizoensopening voor kamperend Nederland. Bijna 450 campings zetten hun poort wijd open en doen iets extra’s voor alle bezoekers op deze speciale dag.

Kampeerbedrijven op Open Camping Dag

Naast al die campings doen ook veel andere bedrijven in de kampeerbranche mee aan de Open Camping Dag. Denk hierbij aan kampeerwinkels en dealers van kampeermiddelen. 

Op 6 april profiteer je bij deze kampeerbedrijven van fijne acties. Alle ingrediënten dus voor een feestelijke opening van het kampeerseizoen 2024!

KNAUS, Weinsberg, Tabbert en T@B

Sommige van die dealers gaan nog een stapje verder. In samenwerking met de merken KNAUS, Weinsberg, Tabbert en T@B hebben zij van 6 tot en met 13 april 2024 waanzinnig mooie aanbiedingen, speciaal in het kader van de Open Camping Dag.

Open Camping Dag 2024

Acties met enorme kortingen

Koop je bij één van de deelnemende dealers een nieuwe caravan, camper, campervan of CUV van KNAUS, Weinsberg, Tabbert of T@B in de actieperiode? Dan kun je gebruik maken van acties met enorme kortingen op bijvoorbeeld dakairco’s en lithium accu pakketten. Het voordeel loopt op tot wel € 1.355 – dat is erg fijn besparen!

Dealers van caravans & campers in heel Nederland

Om van deze acties te profiteren kun je terecht bij de volgende dealers, verspreid over heel Nederland:

Aanbiedingen verschillen per kampeermiddel

Benieuwd naar de inhoud van de acties? Die zijn voor alle vier de merken hetzelfde, maar verschillen per kampeermiddel.
Neem snel een kijkje:

Dus: overweeg je de aankoop van een nieuwe caravan of camper? Ga dan op Open Camping Dag zéker langs bij één van de genoemde dealers van KNAUS, Weinsberg, Tabbert en T@B. Laat je goed voorlichten, maak jouw keuze en profiteer van deze speciale aanbiedingen!

Weinsberg caravans & campers - aanbiedingen - Open Camping Dag
Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: