Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Overijssel
RIjssen

Knobben Caravans

Dit kampeerbedrijf heet je welkom

Knobben staat voor jarenlang zorgeloos genieten van de vrijheid, rust en ontspanning van het kamperen. We verkopen kwalitatieve caravans en campers die jarenlang mee gaan. Dankzij het juiste advies krijg u de beste caravan die bij u past. Met ons vakkundige onderhoud, reparatie en montage bent u verzekerd van kwaliteit en kunt u zorgeloos op vakantie. U betaalt niet te veel we bieden onze caravans goed en scherp aan.

We zijn al meer dan 40 jaar caravandealer. We zijn dealer van de merken Hobby (sinds 1983), Knaus (sinds 1989) ,Fendt (sinds 2001) en Weinsberg (sinds 2024).
Naast dat we deze kwalitatieve merken in ons portfolio hebben, hebben we ook nagenoeg alle andere kenmerken beschikbaar. We vinden altijd de caravan die u wenst.

Naast het kopen van uw droomcaravan kunt u ook terecht bij Knobben voor de inkoop van een caravan, de bemiddeling bij een aankoop, het inruilen van een caravan of het financieren of verzekeren van een caravan.

Soort kampeerbedrijf

  • Dealer
  • Kampeerwinkel

Soort kampeerbedrijf

  • Caravans
  • Kampeerproducten
  • Knaus - Tabbert - Weinsberg - T@B dealer

Te doen op de Open Camping Dag

Aanbieding dakairco's, mover. Hoge kortingen op de 2023 modellen.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: