Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag

Open Camping Dag 2025: zaterdag 5 april!

We zijn nog aan het bijkomen van de Open Camping Dag 2024 – iets meer dan een week geleden. Wat hadden we een stralende opening van het kampeerseizoen voor dit jaar zeg! Het weer was absoluut perfect, mogen we alvast tekenen voor iets soortgelijks bij de editie van 2025? Want ja, natuurlijk zijn we alweer vooruit aan het kijken en mag je de datum voor de Open Camping Dag 2025 alvast in je agenda zetten: zaterdag 5 april 2025.

Opening kampeerseizoen

De Open Camping Dag organiseren we nu al een paar jaar. Elk jaar wordt dit kampeerevenement een beetje groter, doen er meer campings en kampeerbedrijven mee. Dat geeft jou als kampeerder alleen maar méér keuze aan adressen om te bezoeken tijdens onze Open Kampeerdagen!

Nieuwe campings verkennen

Er zijn zo ontzettend veel heerlijke campings in Nederland – het is toch super om steeds een nieuw deel van ons land te verkennen? Op de Nationale Open Camping Dag kun je een mooi aantal campings in de omgeving waar jij op vakantie wilt gaan verkennen, zodat je persoonlijk hebt gezien waar je jouw kampeerplek boekt.

Heb jij een camping? Meld je dan nu alvast aan om mee te doen met deze open kampeerdag in 2025!

Open Camping Dag 2025: 5 april

Doe mee met de Kampeerprijzenloterij

Natuurlijk houden we ook in 2025 weer zo’n geweldige Kampeerprijzenloterij. We hebben in de afgelopen weken maar liefst 209 prijzen mogen verloten en dus heel veel kampeerders blij gemaakt met een leuke prijs. Wie zich aanmeldt als bezoeker voor de Open Camping Dag doet automatisch mee met de loterij, makkelijker kan gewoon niet. We houden je dan per mail op de hoogte van de Open Camping Dag 2025 en als je één van de gelukkige winnaars bent krijg je vanzelf een mailtje. Ideaal toch?

JA, IK DOE MEE!

Naam

Nationaal kampeerevenement

In 2025 houden we de vierde editie van de Nationale Open Camping Dag. Niet alleen campings doen mee, ook kampeerbedrijven nodigen je graag uit om langs te komen. Zij hebben speciaal voor dit kampeerevenement mooie aanbiedingen, acties of workshops voor je.

Samenwerking in de kampeerbranche

De Open Camping Dag is oorspronkelijk bedacht door kampeerplatform I Love Kamperen. Gelukkig zijn er nog héél veel meer partijen in Nederland dól op kamperen. 

Flink wat organisaties zijn daarom in 2024 aangehaakt om de landelijke kampeerdagen te ondersteunen als partner. De ANWB bijvoorbeeld, de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, HISWA-RECRON, SVR, Aveco Verzekeringen en KCI. 

Naast deze Hoofdpartners hebben ook nog heel veel andere bedrijven en merken een bijdrage geleverd aan de feestelijke start van het kampeerseizoen.

Save the date: zaterdag 5 april 2025

De 4e editie van de Open Camping Dag wil jij niet missen, dus blok die zaterdag alvast in je agenda. En meld je aan als bezoeker, dan helpen we je tegen die tijd ook met liefde nog even herinneren. Plus dat je dan kans maakt op mooie kampeerprijzen natuurlijk. 

Tot slot: mocht je goede contacten hebben met Meneer Weer… bedank ‘m dan voor de prachtige omstandigheden op 6 april 2024, en reserveer die ook meteen voor de Open Camping Dag 2025!

 

Hoofdpartners Open Camping Dag 2024
Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: