Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Drenthe
Roden

Kampeerhal Roden

Dit kampeerbedrijf heet je welkom

Hey kampeerliefhebber! Voor iemand zoals jij is er onze winkel: Kampeerhal Roden. Bij ons vind je alles voor jouw vakantie, vrije tijd en tuin onder één dak.

Met een 20.000 m2 grote winkel, een restaurant en kinderspeelplaats beleef je een dag vol plezier. Probeer je nieuwe wandelschoenen uit op de binnenberg. Test een slaapmat onder de sterrenhemel. Of kom proefzitten in een nieuwe relaxstoel voor op de camping.

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd? Als jij je uren buigt over de barbecue, lekker lounget in de tuin of tot rust komt aan de waterkant wil je nergens anders aan denken.

Ga daarom goed voorbereid van start en vraag om advies bij de specialisten van Kampeerhal Roden. De grootste barbecue en hengelsport afdeling van het noorden ontdek je in Roden!

Soort kampeerbedrijf

  • Kampeerwinkel

Soort kampeerbedrijf

  • Tenten
  • Daktenten
  • Kampeerproducten

Te doen op de Open Camping Dag

Dit jaar bestaan wij 5-jaar, tijd voor een feestje! Het hele jaar door hebben wij diverse leuke acties in de winkel.
Kom tijdens de Open Camping Dag naar Kampeerhal Roden, lever je kassabon in en maak kans op een cadeaukaart t.w.v. € 50,-! Bij besteding vanaf € 25,- maak je kans.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: