Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Noord-Brabant
Schijndel

De Wit Schijndel

Dit kampeerbedrijf heet je welkom

De Wit Schijndel is niet zomaar een winkel, het is een wereld van 70.000m2 aan kampeer-, tuin en sportartikelen. Dit enorme aantal vierkante meters is opgedeeld in 3 hallen en 13 afdelingen, die vervolgens weer zijn onderverdeeld in gespecialiseerde subafdelingen. Alles wat u nodig heeft voor uw sport- of vakantie avontuur vindt u geheid bij De Wit Schijndel.

De Wit verkoopt alle bekende topmerken, maar u kunt ook bij ons terecht voor diverse eigen merken. Wij vertegenwoordigen alle prijsklassen en bieden op die manier kwaliteit voor iedere portemonnee.

Uiteraard is uw hond ook van harte welkom.

Soort kampeerbedrijf

  • Kampeerwinkel

Soort kampeerbedrijf

  • Vouwwagens
  • Tenten
  • Daktenten
  • Kampeerproducten

Te doen op de Open Camping Dag

Om het kampeerseizoen feestelijk te openen zijn er tal van acties en aanbiedingen te vinden in onze winkel. Buiten openen we ons snackpaviljoen en terras weer en kunnen de kinderen zich ondertussen vermaken in de speeltuin of op het springkussen.
Bekijk de nieuwste kampeertrends tijdens onze tenten- en vouwwagenshow of die inspiratie op bij onze vernieuwde tuinmeubelafdeling.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: