Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Noord-Holland
Aalsmeer

Camperhuren.nl

Dit kampeerbedrijf heet je welkom

Welkom bij Camperhuren.nl!

50 luxe, comfortabele campers op één locatie. Wij verhuren luxe campers van 2 tot 6 personen. Aan het eind van het seizoen zijn onze huurcampers ook te koop. Onze campers staan in Aalsmeer. De showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal kan genieten van een campervakantie. Daarom bieden wij alle begeleiding die je nodig hebt, vóór en als je wilt ook tijdens jouw reis. Daarnaast hebben we extra voorzieningen om je reis nóg comfortabeler te maken.

Camperhuren.nl is opgericht door Ernst Rauwenhoff. Uit eigen ervaring weet hij dat een camper dé manier is om het meeste uit je vakantie te halen. In 2008 heeft Ernst van zijn hobby zijn beroep gemaakt door Camperhuren.nl op te richten.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen op de Open Camping Dag!

Hartelijke groeten, Team Camperhuren.nl

Soort kampeerbedrijf

  • Anders

Soort kampeerbedrijf

  • Campers

Te doen op de Open Camping Dag

Alle deuren van de campers staan open!

Ben je vakantieplannen aan het maken? Of overweeg jij om een camper te kopen? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je eens onze campers bekijken? Op de Open Camping Dag staan alle deuren van onze campers voor je open.

Je bent van harte welkom om onze campers te bewonderen. Van 10 tot 16 uur kun je op je gemak tussen alle campers door wandelen en ze van binnen bekijken. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: