Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag

Fantastische kampeerprijzen voor bezoekers Open Camping Dag

De opening van het kampeerseizoen 2024 komt steeds dichterbij. Nog maar 5 weken, dan staat de Open Camping Dag alweer voor de deur… de tijd vliegt! Nog steeds melden zich dagelijks nieuwe campings en kampeerbedrijven aan – heerlijk om te zien hoe enthousiast iedereen is. Het belooft één groot feest te worden op 6 april. Ook het pakket aan prijzen voor onze Kampeerprijzenloterij wordt steeds groter… wat hebben we veel mooie prijzen om te verloten!!

Hoe maak je kans op die prijzen?

Een aantal prijzen noemen we verderop, maar lang niet allemaal. Neem vooral een kijkje bij het volledige overzicht van alle kampeerprijzen die we mogen verloten… daar word je zeker weten heel blij van.

Belangrijke vraag: hoe maak je dan kans op die geweldige prijzen? Dat is heel eenvoudig: laat ons weten dat je van plan bent om tijdens de Open Camping Dag één of meer campings en/of kampeerbedrijven te bezoeken!

En hoe doe je dat dan… het kan niet makkelijker: je vult hieronder je naam en e-mailadres in. Meer hoef je niet te doen. Met jouw e-mailadres doe je automatisch mee, als je één van die mooie prijzen gewonnen hebt krijg je bericht van ons!

Open Camping Dag - aanmelden

JA, IK GA CAMPINGS BEZOEKEN OP DE OPEN CAMPING DAG!

Naam

Een greep uit de prijzen...

Jij vraagt je misschien af wat je dan kunt winnen met onze kampeerprijzen loterij? We hebben prijzenpakket waar je U tegen zegt, variërend van kampeergadgets tot volledige vakanties… geweldig toch? Hieronder laten we er een paar zien, maar er is dus nog veel meer.

Gratis kamperen!

Hoe fijn zou dat zijn – een week, weekend of midweek (de exacte prijs verschilt per camping) gratis kamperen op één van deze geweldige campings?! Geef je op als bezoeker voor de Open Camping Dag en wie weet win je er één!

Human Comfort kampeersets

Op de camping wil je natuurlijk graag comfortabel zitten. Hoe fantastisch zou het dan ook zijn om één van de geweldige sets van Human Comfort te winnen?! 

😎 2 Aclou vlinderstoelen met een handig opklapbaar bijzetkastje (waarde van de set: € 339,85)

😎 2 elegante Dolo opklapstoelen met de beukenhouten oproltafel Fixin S (waarde van de set: € 409,85)

Human Comfort Kampeerprijzenloterij set 1 Human Comfort Kampeerprijzenloterij set 2

Overnachting in een yurt

Helemaal hip en heel bijzonder: overnachten in een Yurt. Dat is de prijs die Camping De Vreemde Eend ter beschikking stelt voor de Kampeerprijzenloterij van de Open Camping Dag!

Als je deze prijs wint hoef je dus geen eigen caravan, tent, vouwwagen of camper mee te nemen. De Yurt staat helemaal tot jouw beschikking en is uitgerust met alles dat je nodig hebt – inclusief een echt bed en een houtkachel.

Kampeer inspiratiepakket

Hoe lekker is dit om je voor te bereiden op jouw kampeervakantie? Een heerlijk inspiratiepakket met de meest recente uitgaven van de kampeermagazines Caravannen, Only Campers én de Oranje Campinggids 2024 (waarde € 39,95). 

En weet je… daar mogen we er maar liefst 100 van weggeven, dus lekker veel winkansen voor jou!

RCN minivakantie

Wat dacht je daarvan… een gratis midweek of weekend voor max. 6 personen op één van de RCN Vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland! Op een kampeerplaats of één van de fijne huuraccomodaties – dat wordt genieten!

En dat is nog láng niet alles!

Dit zijn alleen nog maar een paar voorbeelden van prijzen uit onze waanzinnige Kampeerprijzen loterij. Prijzen die jij vást wilt winnen, of anders misschien… een week of weekend op een SVR camping… een compleet melamine kampeerservies … een jaarabonnement op de KampeerKampioen … een kadopakket Kampeerborrel … een Lifetime Campy Plus abonnement … een ANWB kampeerkaart CKE … 

Kortom: meld je aan als bezoeker voor de Open Camping Dag 2024 en maak kans op één van die prachtige prijzen!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: