Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Zuid-Holland
Barendrecht

Recreatiepark de Oude Maas

Deze camping heet je welkom

Wij heten u van harte welkom op onze sfeervolle en groene familiecamping.

Een unieke ligging zoals Recreatiepark u niet snel. Zoekt u rust, ruimte, natuur en toch ook de nabijheid van diverse grote steden zoals Rotterdam en Dordrecht dan bent u bij Camping de Oude Maas aan het goede adres!

Ook zijn er volop wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving bijvoorbeeld naar de Rhoonse Grienden of de beroemde molens in Kinderdijk. Wij maken u graag wegwijs in de omgeving. We hebben vele mooie wandel en fietsroutes voor u uitgestippeld.

Bij de receptie verhuren we fietsen, staan we u graag te woord voor alle info en bakken we elke ochtend verse broodjes voor u.

Ons park heeft 27 prachtige camperplaatsen met een fantastisch uitzicht over onze kleine jachthaven en de rivier de Oude Maas. Caravanplaatsen hebben we ook aan de Oude Maas zijde, deze hebben een open karakter maar we hebben ook een groen kampeerveld met ruime plaatsen voor caravans en tenten.

Soort camping

  • Familie camping
  • Voor rustzoekers

Camping grootte

  • Middelgrote camping - 41 - 150 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Camperplaatsen

Camping faciliteiten

  • Honden welkom

Aangesloten bij

  • Anders

Te doen op de Open Camping Dag

Iedereen is van harte welkom om onze camping te komen kijken, u mag zelf tijdens de open dag rondkijken of we geven u graag een rondleiding.
De koffie met iets lekkers staat klaar en voor de kinderen hebben we een ijsje.
Elke bezoeker aan de Open Dag kan een kaartje met zijn of haar gegevens achterlaten en aan het einde van de dag doen we een loting en kan men een gratis verblijf winnen!

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: