Wil je jouw camping aanmelden voor de Open Camping Dag 2024? Schrijf je dan hier in
logo open camping dag
Gelderland
Loenen op de Veluwe

Minicamping Molenallee

Deze camping heet je welkom

Minicamping Molenallee is SVR camping ligt aan het bos van de buitenplaats kasteel te Horst, gelegen aan een eeuwenoude zandweg met uitzicht op landerijen.

In onze oud Hollandse schuur vindt je een houtkachel die je zelf lekker kan laten branden en is er ruimte om met zijn allen spelletjes te doen aan de grote tafel.

Vanuit de minicamping loopt u direct het Klompenpad van Loenen op, of fiets je direct naar de fietsknooppunt route ( 50 meter verderop) of de bossen van de Veluwe in.

Ervaar de rust en de mooie natuur die de Veluwe te bieden heeft, van onder je luifel. Onze kampeerplekken zijn voorzien van 10 ampère stroompunten.

Wil je een balletje slaan op de golfbaan, deze ligt op 4 km van onze minicamping. Mee met de stoomtrein van de Veluwsche stoommaatschappij? Deze gaat langs de camping!

In dezelfde straat als waar onze camping is gesitueerd, zit het openluchtzwembad van Loenen op de Veluwe.

Soort camping

  • Familie camping
  • Voor rustzoekers
  • Kamperen bij de boer

Camping grootte

  • Kleine camping - tot 40 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Camperplaatsen

Camping faciliteiten

  • Honden welkom

Aangesloten bij

  • SVR

Te doen op de Open Camping Dag

Tijdens de Opendag kunt u onze camping ontdekken staan we klaar voor uw vragen en met koffie met iets lekkers kunt u onze sfeer komen proeven door met een warme chocolademelk met slagroom te gaan zitten bij ons Veluws Vuur, of genietend van je drankje met een lekker hapje in onze nieuwe oud Hollandse schuur, bij de brandende kachel. Maar we hopen stiekem dat de zon hoog aan de hemel staat en we samen kunnen genieten van een zonnige dag op ons terras

Deze locaties doen ook mee!

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 6 april 2024 vrijblijvend rondkijken op campings in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: