Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Zeeland
Nieuwvliet

Minicamping De Catshoek

Deze camping heet je welkom

Wanneer u op zoek bent naar een kleinschalige camping maar wel in een toeristisch gebied, dan is Mini-camping De Catshoek in Zeeland uw ideale bestemming!

Camping de Catshoek ligt in Zeeuws-Vlaanderen, een streek met de meeste zonuren van Nederland. Camping de Catshoek is landelijk gelegen en rondom in het groen. Hier ervaart u wat een welverdiende vakantie met u kan doen.

Kampeerplaatsen Camping in Zeeland
Mini-camping De Catshoek biedt u ruime staanplaatsen van minimaal 150 m2, die aan drie zijden omringd met groene beplanting zodat u volop kunt genieten van uw privacy. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht over het weidse polderzicht en speelweide. Alle staplaatsen zijn voorzien van een 10a stroomaansluiting. Uw hond is helaas niet welkom op de Camping.

Mini-camping De Catshoek in de Nederlandse Provincie Zeeland staat bekend om ruimte, rust en gastvrijheid. Camping de Catshoek is daarmee een ware oase in het toeristisch gebied van Zeeuws-Vlaanderen.

Soort camping

  • Familie camping
  • Voor rustzoekers

Camping grootte

  • Kleine camping - tot 40 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Camperplaatsen

Camping faciliteiten

  • Zwemwater

Aangesloten bij

  • Anders

Te doen op de Open Camping Dag

Een warm ontvangst met iets lekkers.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: