Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Noord-Holland
Schoorl

Kampeerterrein Buitenduin

Deze camping heet je welkom

Onze kleine familiecamping met 45 toeristische kampeerplaatsen is één van de oudste campings van Nederland in handen van dezelfde familie.

Kampeerterrein Buitenduin ligt in het hart van Duindorp Schoorl. Naast onze eigen faciliteiten is de camping een prachtige startplaats voor gezinnen met kinderen die houden van bos, duin, strand en zee.

Ons prachtige luxe sanitair gebouw is van alle gemakken voorzien voor jonge kinderen. In een straal van 7 kilometer van onze camping heb je fantastische sportmogelijkheden. Het MTB parcours van Schoorl staat in de top 3 van Nederland en De Jongens uit Schoorl in Camperduin leren je alle watersporten op zee - van suppen tot golfsurfen. De fiets- en wandelpaden zijn heerlijk om het bos door te gaan.

Het kampeerterrein heeft zelf een klein restaurant met een zonnig terras met uitzicht op een oude werkende korenmolen. In het hoogseizoen organiseren wij op woensdagmiddag stokbrood bakken met kinderen en op zondagavond kan je wandelen met de eigenaar door bos en duin.

Soort camping

  • Familie camping
  • Voor rustzoekers

Camping grootte

  • Middelgrote camping - 41 - 150 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats

Camping faciliteiten

  • Horeca

Aangesloten bij

  • Geen

Te doen op de Open Camping Dag

Voor bezoekers die zich hebben aangemeld is er een kop koffie en informatie in Restarant TIB.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: