Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Noord-Brabant
Oisterwijk

De Gerrithoeve

Deze camping heet je welkom

Wij heten u van harte welkom bij De Gerrithoeve!

Genieten is een van onze speerpunten en we zullen ons uiterste best doen om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken!

Onze camping is ruim opgezet en leuk voor jong en oud. De Gerrithoeve is al drie generaties een echt familie bedrijf en daar zijn we trots op!

De Gerrithoeve is gelegen in het buitengebied van het mooie en bruisende dorp Oisterwijk en een ideaal startpunt voor een heerlijke wandel- of fietstochten door de verschillende natuurgebieden die de omgeving van Oisterwijk kent.

U kunt bij ons op diverse manieren genieten van het Brabantse platteland. Op het bedrijf hebben we naast de plattelandscamping en de camperplaats ook het ‘Boerderijterras’ restaurant waar Opa Gerrit vroeger de koeien en varkens hield. U kunt hier terecht voor lunch, diner maar ook een lekker stukje huisgemaakt gebak!

Leuk voor de kinderen en kleinkinderen is de “Kinderspeelboerderij” ook hier kunt u volop genieten van allerlei lekkers.

Adres

Kollenburgsebaan 11
5062 TH Oisterwijk

Soort camping

  • Familie camping
  • Voor rustzoekers

Camping grootte

  • Middelgrote camping - 41 - 150 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Camperplaatsen

Camping faciliteiten

  • Campingwinkel
  • Horeca

Aangesloten bij

  • SVR

Te doen op de Open Camping Dag

Gasten van de Open Camping Dag ontvangen bij hun bestelling in het Boerderijterras een heerlijk borreltje/ likeurtje boerenjongens!

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: