Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Groningen
Oude Pekela

Camping Zomersbuiten

Deze camping heet je welkom

Camping Zomersbuiten, uw droomcamping in het hart van de Veenkoloniën

Van harte welkom op onze prachtige Fien en Teun camping, 1 van de 15 Fien en Teun campings in Nederland, en daar zijn wij trots op.

Volwassenen ervaren de rust en de ruimte, kinderen kunnen de dieren voeren en verzorgen en naar harte lust spelen op de camping.

Een fantastische uitvalbasis voor wandelaars en fietsers, en genoeg te ontdekken in de directe omgeving van de camping.

Ga eens op bezoek bij Siep & Co, de voormalige stroomstroocartonfabriek, bezoek het kapiteinshuisje en ook het Dinopark Tenaxx ligt om de hoek.

Wij hebben veelzijdige verblijfsopties! Kies voor een traditionele kampeerervaring op onze ruime plaatsen geschikt voor zowel tenten, als campers, of trakteer uzelf op een comfortabel verblijf in onze B&B, gezellige zomerhuisjes, of het avontuurlijke zeilschip.

In 2024 gaan we uitbreiden met 25 sfeervolle chalets. Deze chalets beloven een perfecte mix van rustieke charme en modern comfort.

Soort camping

  • Voor rustzoekers

Camping grootte

  • Kleine camping - tot 40 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Huuraccommodaties
  • Camperplaatsen

Camping faciliteiten

  • Oplaadpunt elektrische auto’s
  • Honden welkom

Aangesloten bij

  • SVR

Te doen op de Open Camping Dag

Op onze open dag, ontvangen wij u graag om onze prachtige camping te bewonderen. ZomersBuiten is niet zomaar een camping, maar een idyllisch toevluchtsoord vlakbij Oude Pekela, waar natuur en comfort samenkomen.
Wij versieren de camping, voor de kids zijn er speurtochten en een heerlijke versnapering mag natuurlijk niet ontbreken. De rest van de activiteiten blijft nog even een verassing.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: