Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Noord-Brabant
Berlicum

Camping Namasté

Deze camping heet je welkom

Kom genieten op onze prachtige natuurcamping in het Brabantse landschap. Kom met je tent, camper of caravan een gezellig hoekje uitzoeken op één van onze groene velden.

Gelegen tussen de Heeswijkse bossen en de Hooge Heide, met ‘s-Hertogenbosch op fietsafstand een heerlijke plek om te wandelen, fietsen of lekker te relaxen.

We hebben vrije plekken en ruimte voor iedereen. Op onze camping zijn zowel lekkere zonnige plaatsen te vinden als schaduwrijke plekken.

Voor camperaars hebben we verharde plaatsen, parkeren op het beton en uitstappen in het gras! Daarnaast hebben we verschillende kampeervelden, zijn alle plekken voorzien van stroom en is er altijd drinkwater in de buurt. Eén kampeerveld heeft een kleine speeltuin. Honden zijn ook van harte welkom (aangelijnd).

Soort camping

  • Familie camping
  • Voor rustzoekers

Camping grootte

  • Kleine camping - tot 40 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Huuraccommodaties
  • Camperplaatsen

Camping faciliteiten

  • Honden welkom

Aangesloten bij

  • Geen

Te doen op de Open Camping Dag

Kom tijdens de Open Camping Dag gezellig langs om onze camping te bekijken! Het kampvuur staat dan gezellig aan en er zijn marshmallows en warme chocomel voor jong en oud. De kids kunnen lekker spelen in de speeltuin, we geven graag een rondleiding over de camping en maken er een toffe dag van.
Wat ook kan....kom tijdens de Open Camping Dag met 30% korting lekker kamperen! Vermeld OpCamDag2024 bij de opmerkingen tijdens het boeken en we verrekenen daarna de korting.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: