Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Overijssel
Den Ham

Camping Landgoed Geerdijk

Deze camping heet je welkom

Op fietsafstand van het toeristische Ommen en Hardenberg ligt Landgoed Geerdijk verscholen tussen de landerijen in Den Ham.

Een rustige kleinschalige camping voorzien van stroomplekken, waarvan 4 verharde camperplekken. Op het middenterrein waant u zich in een bloemenzee, boomgaard en moestuin waar in een kas de nieuwe bloemen en planten worden gekweekt. Ook is er een dierenweide waaruit u 's ochtends verse eitjes kunt rapen.

U kunt heerlijk gaan fietsen of wandelen in de omgeving die bestaat uit landerijen en een bosrijke omgeving. De camping is voorzien van een nieuw sanitairgebouw, gebouwd in 2022, voorzien van 4 douches, 6 toiletten en meerdere wastafels.

In 2023 hebben we ons gebouw uitgebreid met grote overkapping waar u kunt rusten of bij minder weer kunt genieten van een droge plek en houtkachel.

Tevens is er een stortplaats voor vuilwater van uw camper. Laat u verrassen en wie weet is uw verblijf langer dan u vooraf had gepland.

Soort camping

  • Familie camping
  • Voor rustzoekers

Camping grootte

  • Kleine camping - tot 40 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Camperplaatsen

Camping faciliteiten

  • Honden welkom

Aangesloten bij

  • SVR

Te doen op de Open Camping Dag

Warm ontvangst met een lekkere versnapering.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: