Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Limburg
Kelpen-Oler

Camping Geelenhoof

Deze camping heet je welkom

100% Limburgse gastvrijheid

Beleef een heerlijke tijd op ANWB Charmecamping Geelenhoof in Midden-Limburg. Voor jong en oud is er eindeloos veel te beleven, spelen en ontspannen. Van leuke activiteiten tot een plons in het zwembad, onze camping is voor iedereen!

Je kunt bij ons terecht met een eigen kampeermiddel op ruime comfortplaatsen: tent, vouwwagen, caravan of camper. Er zijn ook diverse accommodaties te huur, zoals een tentlodge, luxe chalets en safaritenten.

Gelegen in het hart van Midden-Limburg, in de sfeervolle regio Leudal, bevindt onze camping zich op een steenworp afstand van de Maasplassen. De centrale ligging maakt het mogelijk om binnen korte fietsafstand te genieten van een gevarieerd landschap, waar akkers, weide, bos, heide en water elkaar afwisselen.

Vijf nationale parken zijn op korte afstand van de camping. Ook de gezellige steden Weert en Roermond zijn vlakbij. En bezoek ook zeker het romantische witte stadje Thorn op 7 km vanaf de camping.

Adres

Grathemerweg 16
6037 NR Kelpen-Oler

Soort camping

  • Familie camping
  • Voor rustzoekers

Camping grootte

  • Middelgrote camping - 41 - 150 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Huuraccommodaties
  • Camperplaatsen

Camping faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Horeca

Aangesloten bij

  • Anders

Te doen op de Open Camping Dag

Voor iedere bezoeker staat de koffie klaar, met wat lekkers uiteraard. Er is een mogelijkheid voor een rondleiding (met bezoek aan vliegtuig!) en iedere bezoeker ontvangt een informatiepakket van de camping en informatie over de regio, zoals een toeristisch magazine.
Bezoekers mogen tijdens de open dag gratis van faciliteiten gebruik maken, zodat je alvast een gevoel krijgt hoe is is om bij Geelenhoof te gast te zijn!

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: