Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Overijssel
Sint Jansklooster

Camping de Schaarkamp

Deze camping heet je welkom

Camping de Schaarkamp ligt op 1 km afstand tussen St.Jansklooster en Vollenhove (voormalig Zuiderzeestadje) in het prachtige natuurgebied De Wieden, mede bekend van nationaal park Weerribben-Wieden (NW-Overijssel).

Vanaf de camping kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken of combineer fietsen met varen door op de watertaxi te stappen! In de omgeving is er elk weekend wel wat te beleven; muziekfestivals, braderie/markten, gondelvaarten, bloemencorso's en nog veel meer gezellige evenementen en activiteiten.

De camping heeft zo'n 50 plaatsen, de meesten zijn voorzien van een tegelplateau. De plaatsen zijn omheind met diverse soorten groen en bloeiende planten; privacy én de gezelligheid van de camping.

Op donderdag en zaterdag is @Lokkie geopend en kunt u terecht voor een menu of patat met snacks. In 't Achterhuys kunt u dagelijks terecht; huiskamer met t.v., boek en spel, gekoeld drinken, verpakte ijsjes en verse eieren. Het sanitair is modern, netjes en schoon én zonder muntjes!

Adres

Schaarweg 6
8326AK Sint Jansklooster

Soort camping

  • Voor rustzoekers

Camping grootte

  • Middelgrote camping - 41 - 150 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Camperplaatsen

Camping faciliteiten

  • Horeca
  • Honden welkom

Aangesloten bij

  • SVR
  • Anders

Te doen op de Open Camping Dag

Tijdens de Open Camping Dag staat uiteraard de koffie klaar met wat lekkers erbij. We staan u graag te woord en nemen u graag mee voor een persoonlijke rondleiding!

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: