Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Noord-Brabant
Helvoirt

Camping De Gijzel

Deze camping heet je welkom

Camping de Gijzel ligt in een prachtige, landelijke en bosrijke fietsomgeving met veel bezienswaardigheden dicht bij het dorp Helvoirt, de Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse Vennen, de Kampina en de steden Den Bosch en Tilburg.

Wij hebben ons speciaal gericht op kampeerders die hoge eisen stellen aan een schoon en verzorgd kampeerveld en sanitaire.

De camping heeft een goed onderhouden gedraineerd grasveld met zonnige staanplaatsen met bomen, daar uw lekker onder kunt zitten voor een schaduw plekje met warme dagen. Per comfort plaats ligt een super dikke kunststof grasmat waar u uw kampeermiddel achter plaatst. Op de kunststof grasmat zet u dus uw buitenzitje en daar kunt u dan de voortent/luifel over plaatsen.

Voordelen hiervan zijn: nooit kale plaatsen, met koude dagen een warme zachte vloer, u heeft zelf geen mat nodig (met uitzondering van uw hond die mee komt kamperen, i.v.m. hygi├źne vragen wij u wel een eigen mat over het kunstgras te leggen) en de tent blijft schoon.

Soort camping

  • Kamperen bij de boer

Camping grootte

  • Kleine camping - tot 40 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Camperplaatsen

Camping faciliteiten

  • Honden welkom

Aangesloten bij

  • Anders

Te doen op de Open Camping Dag

Kom gezellig een kijkje nemen op onze goed verzorgde camping. De koffie met wat lekkers staat klaar in onze gezellige sfeervolle recreatieruimte "Bij Onzanja".

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: