Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Drenthe
Norg

Bospark Langeloërduinen

Deze camping heet je welkom

“Geniet van rust, ruimte en natuur midden in het prachtige glooiende natuurgebied “De Langeloërduinen” op het mooiste Bospark van Drenthe!

De camping en het chaletpark zijn niet aangelegd maar zijn ingepast in de natuur, je loopt zo via het bospad de wijde natuur in! Ook het gezellige dorpscentrum van Norg met restaurants, terrasjes en winkels vindt u op steenworp afstand van het park.

Grote en kleine tenten, campers, vouwwagens en caravans zijn allemaal van harte welkom op onze ruime kampeerplaatsen! Daarnaast verhuren wij diverse soorten accommodaties, zoals ons Vakantiehuis Merel, de Blokhutten of de Tentvilla.

Kinderen kunnen bij ons nog gewoon lekker struinen en spelen op de autovrije camping. En er zijn bomen genoeg voor je eigen hangmat! In de omgeving van Bospark Langeloërduinen is genoeg te ontdekken, zo is er een Belevingspad en zijn er vele mooie fiets-, en wandelroutes.

Soort camping

  • Familie camping
  • Voor rustzoekers

Camping grootte

  • Middelgrote camping - 41 - 150 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Huuraccommodaties

Camping faciliteiten

  • Honden welkom

Aangesloten bij

  • Anders

Te doen op de Open Camping Dag

Bij de receptie wordt u ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Voor de kinderen is er limonade en iets lekkers. In de receptie heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen en aan de hand van onze plattegrond een mooie kampeerplaats of accommodatie uit te kiezen.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: