Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag

Campings in Noord-Holland op de Open Camping Dag

Heb jij plannen om in 2024 gaan kamperen in Noord-Holland? Of wil je gewoon eens kijken wat voor leuke campings er allemaal zijn in deze provincie? Op zaterdag 6 april 2024 kun je een heleboel fijne campings in Noord-Holland bezoeken tijdens de Open Camping Dag 2024! De Open Camping Dag is een landelijke dag waarbij campings in heel Nederland kampeerders verwelkomen om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op de camping. 

Het is het derde jaar op rij dat deze landelijke dag er is, inmiddels zijn ook veel andere bedrijven uit de kampeerbranche aangehaakt. De Open Camping Dag is dan ook uitgegroeid tot dé dag die in het teken staat van de vakantievoorpret! 

Kamperen in Noord-Holland

Als je gaat kamperen in Nederland heb je de keuze uit talloze campings. Om de zoektocht naar de ideale camping behapbaar te houden is het slim om eerst een gebied te kiezen waar je naartoe wilt. 

Is het jouw plan om Noord-Holland te gaan verkennen in 2024? Dan is de volgende stap om te gaan kijken welke camping(s) je dan kunt aandoen. Noord-Holland is niet de provincie met de meeste campings van Nederland, maar nog steeds is er een ruime keuze.

Bepaal daarom vooral ook aan welke andere criteria de ideale camping voor jou moet voldoen!

Open Camping Dag 2024

Dagje Amsterdam of juist Texel?

Tijdens een vakantie of weekendje weg in Noord-Holland is van alles te beleven. Het is maar net waar jij zin in hebt: een stad bezoeken? Dan denk je misschien als eerste aan Amsterdam, maar ook Haarlem, Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Enkhuizen zijn zeker de moeite waard. 

Kies je voor een camping in de buurt van het Noordzee-strand of juist in de buurt van het IJsselmeer? Op het waddeneiland Texel heb je zéker een strandvakantie. In Noord-Holland ligt alles redelijk dicht bij elkaar, dus voor uitstapjes hoef je eigenlijk nooit ver te rijden.

Camping Oudesluis - Noord-Holland - Open Camping Dag

Campings in Noord-Holland bekijken

Tijdens de Open Camping Dag ben je van harte welkom bij alle deelnemende campings. Dus doe een dagje Noord-Holland en breng een bezoekje aan de campings die passen bij jouw vakantiewensen. Zo kun je ontdekken wat voor jou de ideale camping is en plan je direct jouw vakantie! 

Zwemmen, spelen & animatie of juist heerlijk rustig?

Op wat voor plek ga jij graag kamperen? Zoek je een camping met heerlijk veel faciliteiten voor de kinderen… met een zwembad, speeltuinen en een uitgebreid animatie programma… of wil je juist  vooral rust? De keuze aan campings is reuze, er is voor iedere kampeerwens wel een fijne vakantieplek te vinden. 

Campings in het echt bekijken voor je beslist

Het grote voordeel van een vakantie in eigen land is dat je de campings die je overweegt persoonlijk kunt bezoeken voordat je een plek boekt. Daarmee heb je een veel beter beeld van de sfeer en faciliteiten op de camping. 

De Open Camping Dag is dé gelegenheid om een rondje te doen langs verschillende campings van jouw lijstje. Tegelijk is het een gezellig dagje uit, met op elke camping wel iets leuks en/of lekkers speciaal voor deze opening van het kampeerseizoen!

Kampeerterrein Buitenduin - Noord-Holland - Open Camping Dag

Leuke kampeerprijzen winnen!

Natuurlijk kun je op de bonnefooi bij campings langsgaan. Nog veel slimmer is als je ons laat weten dat je van plan bent op de Open Camping Dag op pad te gaan om kampeeradresjes te checken. Dan maak je namelijk kans op superleuke kampeerprijzen… van campingstoelen tot zelfs een gratis vakantie… wie weet heb je mazzel? Meld je meteen aan, je doet automatisch mee met jouw e-mailadres en krijgt bericht van ons als je één van die prachtprijzen gewonnen hebt!

JA, IK GA CAMPINGS BEZOEKEN OP DE OPEN CAMPING DAG!

Naam

Er komen dagelijks nieuwe campings bij!

In het overzicht hierboven zie je de campings in Noord-Holland die op dit moment meedoen met de Open Camping Dag 2024. Hier komen dagelijks nieuwe campings bij – dus kijk vooral vlak vóór 6 april nog even welke campings hun deuren voor je openzetten om het campingseizoen samen te openen!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: