Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Open Camping Dag - camper

Doe gratis mee!

Bezoek de Open Camping Dag

Op 5 april 2025 openen veel campings hun poorten: de lente is begonnen en jij bent welkom! Tijdens de Open Camping Dag staat de koffie klaar, het gras is gemaaid en jij kunt alvast jouw plekje voor het kampeerseizoen uitzoeken. Je ontmoet de campingeigenaren en je kunt op een laagdrempelige manier alvast even rondkijken op de camping. 

Bezoek is gratis, door je aan te melden doe je bovendien mee aan de Kampeerprijzenloterij met belachelijk veel mooie kampeerprijzen van onze partners en campings!

MELD JE AAN ALS BEZOEKER VOOR DE OPEN CAMPING DAG EN we houden je op de hoogte!

Naam

Wij zouden het heel leuk vinden als je ook komt!

Deze dag vindt plaats op zaterdag 5 april 2025. Tussen 10:00 en 17:00 uur staan alle campingpoorten open voor jou, je familie en vrienden. 

goed om te weten

Deelname is gratis

Deelname aan deze open dag is gratis (voor zowel de kampeerders, als de campings). Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden via deze pagina. 

Kampeerprijzenloterij

We werken samen met campings én partners uit de kampeerbranche om deze dag tot één groot feest te maken. In rondom de Open Camping Dag op 5 april maak je ook weer kans op mooie (geloof ons, móóie) kampeerprijzen. Check de prijzen van 2024 hier. Met jouw e-mailadres doe je automatisch mee met de kampeerprijzenloterij.

Wat houdt aanmelding in?

MELD JE AAN ALS BEZOEKER VOOR DE OPEN CAMPING DAG EN we houden je op de hoogte!

Naam

Waarom een open campingdag?

Nieuwe campings en winkels ontdekken

Kampeer je normaal gesproken altijd op een giga camping en ben je wel toe aan een beetje rust, of juist andersom? Kies een paar campings uit die je aanspreken, plan een leuke route en ga kijken! Veel winkels hebben deze dag acties en leuke demonstraties. 

Tijd voor vakantievoorpret!

Nederland is een geweldig kampeerland. Kies het leukste plekje, ontdek nieuwe kampeeraccessoires en verheug je alvast. De voorpret is onderdeel van je vakantie! Dat is precies waar de Open Camping Dag voor bedoeld is.

Kamperen
kun je leren

Ben je benieuwd of kamperen iets voor jou is? Kies dan een leuke camping uit, neem een kijkje en stel je vragen aan de beheerder. Of laat je informeren bij één van de vele kampeerbedrijven die meedoen!

Kamperen is deel van onze cultuur

 Meer dan vier miljoen Nederlanders kamperen tijdens de vakantie. Lekker buiten, mooie herinneringen maken. Met een landelijke dag zetten we kamperen in de spotlights en laten we zien hoe leuk het kan zijn!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: