Doe gratis mee!

Bezoek de Open Camping Dag

Op 6 april 2024 openen veel campings hun poorten: de lente is begonnen en jij bent welkom! Tijdens de Open Camping Dag staat de koffie klaar, het gras is gemaaid en jij kunt alvast jouw plekje voor het kampeerseizoen uitzoeken. Je ontmoet de campingeigenaren en je kunt op een laagdrempelige manier alvast even rondkijken op de camping. 

Bezoek is gratis, door je aan te melden doe je bovendien mee aan de Kampeerprijzenloterij met onze samenwerkingspartners! 

MELD JE AAN ALS BEZOEKER VOOR DE OPEN CAMPING DAG EN we houden je op de hoogte!

Naam

Wij zouden het heel leuk vinden als je ook komt!

Deze dag vindt plaats op zaterdag 6 april 2024. Tussen 10:00 en 17:00 uur staan alle campingpoorten open voor jou, je familie en vrienden. 

goed om te weten

Deelname is gratis

Deelname aan deze open dag is gratis (voor zowel de kampeerders, als de campings). Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden via deze pagina. 

Kampeerprijzenloterij

We werken samen met partners uit de kampeerbranche om deze dag tot één groot feest te maken. Op 6 april maak je ook weer op een ludieke manier kans op mooie (geloof ons, móóie) kampeerprijzen. Check hier alle prijzen van 2023, sommige ter waarde van bijna 900 euro! Meld je aan en ontvang eind maart jouw unieke lotnummer in de mail. 

Wat houdt aanmelding in?

MELD JE AAN ALS BEZOEKER VOOR DE OPEN CAMPING DAG EN we houden je op de hoogte!

Naam

Waarom een open campingdag?

Nieuwe campings ontdekken

Kampeer je normaal gesproken altijd op een giga camping en ben je wel toe aan een beetje rust, of juist andersom? Stel dan een leuke route samen langs de vele campings die deelnemen. 

De omgeving verkennen

Nederland is een geweldig kampeerland. Twijfel je nog? Maak er dan gewoon een dagje uit van en verken alvast de omgeving. Er zijn zelfs deelnemende campings in Denemarken, Duitsland en Frankrijk. 

Tijd voor vakantievoorpret!

Kies het leukste plekje, maak alvast plannen voor dagtrips en restaurantjes die bezocht moeten worden. De voorpret is onderdeel van je vakantie! 

Kamperen
kun je leren

Ben je benieuwd of kamperen iets voor jou is? Kies dan eens één of twee leuke campings uit, neem een kijkje en stel je vragen aan de beheerder.

partners van de open camping dag: