Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag

Kamperen bij de boer: kleine & knusse SVR campings

Superleuk voor groot en klein: kamperen bij de boer! Op een boerencamping vind je rust, ruimte, natuur en geniet je van de boerengastvrijheid. Wist je dat er maar liefst 2.000 van die kleine campings op het platteland aangesloten zijn bij de SVR? Niet alleen in Nederland, ook verschillende andere Europese landen vind je fijne boerencampings. Als donateur van de SVR kampeer je er extra voordelig!

Leuke kampeerprijzen winnen!

Wil jij tijdens de Open Camping Dag een kijkje gaan nemen bij één of meer SVR campings? Laat het ons weten! Dan maak je kans op superleuke kampeerprijzen… van campingstoelen tot zelfs een gratis vakantie… wie weet heb je mazzel? Meld je meteen aan, je doet automatisch mee met jouw e-mailadres. Als je één van die prachtprijzen gewonnen hebt krijg je bericht van ons!

JA, IK GA CAMPINGS BEZOEKEN OP DE OPEN CAMPING DAG!

Naam

Geweldige campings voor kinderen

Kamperen bij de boer is ronduit geweldig voor kinderen. Zij beleven op een SVR-camping een onvergetelijke tijd in de natuur. Helpen met het verzorgen van de dieren, hoe fantastisch is dat?!

Speciale Fien & Teun campings

Beter nog: bij de SVR vind je speciale Fien & Teun campings! Deze boerenkindjes zijn waanzinnig populair bij kinderen en zijn ook dol op kamperen. Samen leren ze tijdens de vakantie alles over de natuur.

Fien & Teun gaan kamperen - Open Camping Dag

Veel voordeel voor donateurs SVR

SVR zet zich al tientallen jaren in voor betaalbaar kamperen. Dat werkt heel eenvoudig: als SVR-donateur (kost maar € 10 per jaar 🌞) betaal je een lager tarief op de aangesloten campings. Mooi meegenomen toch!

Bovendien krijg je gratis toegang tot de jaarlijkse SVR Kampeerbeurzen en twee keer per jaar een inspirerend Infoboekje.

SVR campings ontdekken op de Open Camping Dag!

Heel veel SVR-campings doen mee aan de Open Camping Dag en bieden jou een bijzonder warm welkom met iets extra’s om de opening van het kampeerseizoen te vieren. Welke wil jij ontdekken?

Een greep uit de SVR campings

We hebben een aantal hele leuke SVR-campings voor je uitgezocht als voorbeeld. Als je ook maar enigszins in de buurt bent, grijp je kans om hier een kijkje te nemen tijdens de Open Camping Dag!

Camping Romalo - Gelderland

Camping Romalo is een super kindvriendelijke camping met allerlei dieren. Om de hoek vind je een Speelpark met Maisdoolhof – zo leuk!

Camping De Vreemde Eend - Groningen

Op deze kleine, duurzame camping kampeer je tussen de bossen. De Vreemde Eend houdt heel veel rekening met milieu, mens en dier. 

Camping De Fruitboom - Gelderland

Zoek je rust en ruimte? Dan ben je op Camping De Fruitboom in de Betuwe op de juiste plek – met van alles te doen in de omgeving.

Camping Zomersbuiten - Groningen

Zomersbuiten is één van de Fien & Teun campings van de SVR – extra leuk voor kinderen dus!

Camping Oudewillemsveldt - Drenthe

In het hartje van het Nationale Park ‘het Drents-Friese Wold’ vind je Camping Oudewillemsveldt – geweldig voor fietsers en wandelaars.

Boerderijcamping Varsenerveld - Overijssel

Boerderijcamping Varsenerveld ligt op nog geen 3 km van het dorpse stadje Ommen, hart van het prachtige Vechtdal Overijssel.

Nog veel meer SVR-campings!

Dit zijn nog maar een paar SVR-campings die meedoen aan de Open Camping Dag. In totaal heb je op 6 april de keuze uit meer dan 150 van deze fijne boerencampings – waar ga jij een kijkje nemen?

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: