Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag

Kampeermagazine met fijne korting

Als je naar buiten kijkt dan merk je het al: de lente hangt in de lucht! De dagen worden langer, de temperaturen stijgen voorzichtig en de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. En zodra de lammetjes weer vrolijk door de wei heen springen, is dat voor kampeerders het teken om ook weer op pad te gaan.

ACSI FreeLife Magazine

Kamperen betekent vrijheid en genieten van het buitenleven, maar toch is het vaak geen kwestie van inpakken en gaan. Om onbezorgd op reis te gaan is een goede voorbereiding wel zo handig. Heb je je camper al uit de stalling gehaald? Je tent grondig nagelopen? De vouwwagen afgestoft? Om ervoor te zorgen dat jij dit jaar het maximale uit het kampeerseizoen haalt, helpt de Open Camping Dag samen met ACSI FreeLife magazine je graag een beetje op weg.

Open Camping Dag 2024

Nieuw kampeerseizoen, nieuwe kampeerbestemmingen

Dat doen we bijvoorbeeld door je te inspireren en informeren over de mooiste reisbestemmingen binnen Europa. Want laten we eerlijk zijn, een van de leukste dingen aan het nieuwe kampeerseizoen is de kans om weer nieuwe plekken te ontdekken en te verkennen. Of je nou kiest voor een afgelegen plek in de bergen, of voor een levendige en gezellige camping aan de kust: de mogelijkheden zijn eindeloos. ACSI FreeLife magazine inspireert je met mooie reisverhalen, beeldende reportages en prachtige bestemmingen.

Voor én door de kampeerder

Begin het kampeerseizoen van 2024 dan ook goed met ACSI FreeLife magazine. Dat is hét magazine voor de kampeerder. Elke editie staat boordevol verrassende kampeerbestemmingen, grondige tests van kampeermiddelen, nieuws, doe-het-zelf-tips, trends, interviews en achtergrondverhalen.

Van technische tips tot campinggerechten, als kampeerder in hart en nieren is ACSI FreeLife magazine het tijdschrift wat jou je hele kampeervakantie door inspireert. We helpen je bij de voorbereidingen van je reis, geven je technische tips voor je kampeermiddel, zorgen dat je genoeg inspiratie op zak hebt om allerlei leuke dingen te ondernemen op vakantie, en zorgen dat je voor je volgende reis al ruim van tevoren genoeg ideeën hebt.

Haal het beste uit je vakantie met € 10 korting

Je ontvangt tijdelijk € 10 korting op een abonnement op het magazine! Je ontvangt vier edities vol inspiratie voor maar € 17,80, waardoor jij het allerbeste uit je vakantie kunt halen. Deze aanbieding geldt tot en met 9 april. Profiteer er nu van!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: