Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag

2 tot en met 6 oktober 2024

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

kcj open camping dag

Kampeer & Caravan Jaarbeurs – 2 t/m 6 oktober 2024
Eindeloos ontdekken!

Jouw kampeertrip plan je tot in de puntjes op Kampeer & Caravan Jaarbeurs, het grootste en gezelligste kampeerevent van Nederland. Ben jij erbij van 2 t/m 6 oktober 2024 in Utrecht?

Kamperen is booming!
Genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe met de camper of caravan: op Kampeer & Caravan Jaarbeurs ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen!

Een complete kampeerbeleving
Het blijft niet bij alleen kampeermiddelen die je haarfijn van binnen en buiten kunt bekijken. Op de beurs word je helemaal ondergedompeld in alles wat komt kijken bij een kampeervakantie, compleet met live muziek, horeca, demo´s en outdoor activiteiten. Volg er workshops, luister naar verhalen van kampeerinfluencers en ontdek de leukste campings voor jouw volgende trip.

Dus of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of juist aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen, na een bezoek aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs ben je helemaal klaargestoomd voor jouw ultieme vakantie!

Kampeernieuwtjes in je mailbox?
Krijg als allereerste een seintje als de kaartverkoop start én ontvang actueel (beurs)nieuws in je mailbox. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief als je niets wilt missen.

Interesse om als bedrijf deel te nemen?

Kamperen is hot. Veel mensen zijn daarom op zoek naar de juiste kampeermiddelen,
–accessoires én bestemmingen. Wil jij met deze doelgroep in contact komen, dan is Kampeer & Caravan Jaarbeurs daarvoor dé aangewezen plek.

Deelnemen aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan met ieder budget en met elke (marketing)doelstelling. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met:

Joost de Vrankrijker
Accountmanager Kamperen
M. joost.de.vrankrijker@jaarbeurs.nl
T. + 31 (0) 6 57 11 29 42

Kijk voor meer informatie of een sfeerimpressie op kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: