Wil je jouw bedrijf aanmelden voor de Open Camping Dag 2025? Aanmelden camping of Aanmelden kampeerwinkels en dealers
logo open camping dag
Groningen
Ter Apel

Buitengoed Het Achterdiep

Deze camping heet je welkom

Buitengoed Het Achterdiep is een Veenkoloniale boerderij met een klein en gemoedelijk recreatiebedrijf bestaande uit een minicamping, twee vakantie-appartementen, een blokhut en een verhuurcaravan.

U kunt genieten van de eendjes en de kippen die rond scharrelen, de schaapjes en konijnen in de wei. Heerlijk rustig gelegen aan de rand van Ter Apel en rondom in de landerijen. U kunt volop genieten van de agrarische activiteiten van de omringende boerderijen. Niets lekkerder dan de lucht van vers gemaaid gras en niets mooier dan bloeiende aardappelvelden.

Door de verschillende accommodatie soorten is het mogelijk voor kampeerders en niet-kampeerders fijn samen vakantie te vieren. Ons doel is ervoor te zorgen dat u zich snel thuis voelt en een onvergetelijke vakantie hebt.

Alle dagen zult u genieten, maar op zondag wordt u extra verwend, dan worden alle gasten bij het ontbijt getrakteerd op gratis warme broodjes.

Wij ontvangen u graag op ons mooie plekje, Ronald & Diana

Adres

Kloosterveenweg 168
9561 AW Ter Apel

Soort camping

  • Voor rustzoekers
  • Kamperen bij de boer

Camping grootte

  • Kleine camping - tot 40 plaatsen

Overnachtingsmogelijkheden

  • Kampeerplaats
  • Huuraccommodaties

Camping faciliteiten

  • Honden welkom

Aangesloten bij

  • Anders

Te doen op de Open Camping Dag

U kunt:
- Rondlopen op onze camping: Welke plek is zonnig? Welke plek heeft wat meer schaduw? U kunt het ons allemaal vragen!
- Een kijkje nemen in onze infocaravan vol met informatie over de omgeving, tevens is dit een rustpunt voor wandelaars en fietsers
- Gebruik maken van ons sanitair
- In onze gezellige gemeenschappelijke ruimte - voorzien van een volledig ingerichte keuken, een leestafel, spelletjes voor binnen- en buiten - staat de koffie/thee met zelfgebakken lekkers voor u klaar.

Deze locaties doen ook mee!

Open Camping Dag - aanmelden

Kom je ook?

Meld je als bezoeker aan voor de Open Camping Dag!

Wil je op 5 april 2025 vrijblijvend rondkijken op campings en bij kampeerbedrijven in Nederland? Schrijf je in, dan houden we je op de hoogte en maak je kans op leuke prijzen!

Naam

partners van de open camping dag: